Werkwijze en Tarieven

Werkwijze coachtrajecten

Duur: 30 minuten

Locatie: Teams

Sta jij klaar voor jouw reis naar een gezonde en vrije leefstijl? Laten we beginnen met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat gezondheid en vrijheid voor jou betekenen, en welke doelen en dromen jij wilt verwezenlijken. Het is een moment waarop we elkaar beter leren kennen en ontdekken hoe we jouw reis kunnen vormgeven, en wat je daarbij kunt verwachten.

Deze reis is niet zomaar een avontuur; het is een investering in jezelf, waar tijd en geld voor nodig zijn, en ruimte om vooruit te komen. Om deze reis te laten slagen, is wederzijds vertrouwen, heldere doelstellingen en een positieve, open houding van essentieel belang. Het zal hard werken zijn, maar het zal ook absoluut de moeite waard zijn. Ben jij er klaar voor? 

Plan hier je gesprek!

Duur: 60 – 75 minuten

Locatie: Bij voorkeur wandelend in de natuur, ook mogelijk op locatie, aan huis of online.

Als je na het kennismakingsgesprek positief staat tegenover het traject, plannen we een intakegesprek.

Voorafgaand hieraan heb je al enkele documenten ontvangen en teruggestuurd, waaronder een vitaliteitscheck, persoonsgegevens, lengte, gewicht, BMI, gezondheidsinformatie, medicijnengebruik en vragen om inzicht te krijgen in je huidige levensstijlkeuzes, je hulpvraag, verwachtingen en motivatie. Daarnaast ontvang je een overeenkomst.

Tijdens het intakegesprek zullen we dieper ingaan op je doelen, uitdagingen en persoonlijke geschiedenis. Ook wordt er een nulmeting gedaan voor gewichtsbeheersing. Bovendien heb ik enkele effectieve oefeningen voorbereid die je zullen helpen bij het verkennen van persoonlijke motivaties, obstakels en gewoonten, met als doel het bevorderen van positieve veranderingen in levensstijl in relatie tot jouw doelstelling. Aan de hand van de intake ontvang je huiswerk om je huidige voeding, beweging en stress bij te houden. Deze informatie stelt mij in staat een zo volledig mogelijk beeld van jou te vormen, waardoor het traject op maat kan worden gemaakt voor een persoonlijke benadering.

Duur: 1-3 sessies van 75 minuten

Locatie: Bij voorkeur wandelend door de natuur, ook mogelijk op locatie, aan huis of online

In de analysefase van het holistisch leefstijltraject worden de aangeleverde gegevens zorgvuldig onderzocht. De ingevulde eetdagboeken, beweeg- en slaapdagboeken en stresstesten bieden waardevolle inzichten. Naast voeding en beweging, gaat de holistische benadering verder en onderzoekt ook de invloed van gedrag, emoties, energie en de omgeving. Gedurende drie sessies worden specifieke oefeningen toegepast om deze aspecten helder te krijgen.

Elke sessie begint en eindigt met een zorgvuldig gekozen oefening, afgestemd op jouw behoefte op dat moment. Deze oefeningen dienen als praktische tools die je direct kunt gebruiken. Na deze drie sessies beschik je niet alleen over diepgaand inzicht, maar heb je ook concrete tools verzameld om zelfstandig mee aan de slag te gaan.

In de laatste sessie vindt een uitgebreide analyse plaats, waarbij informatie wordt verstrekt, inclusief bijbehorend adviesplan. Dit alles vormt een compleet beeld en een breed scala aan mogelijkheden om aan je leefstijl te werken. Om het behapbaar te houden, starten we met één haalbare stap. Jij kiest waar je mee wilt beginnen.

Duur: 60-75 minuten

Locatie: Bij voorkeur wandelen in de natuur, ook mogelijk op locatie, aan huis of online

Terwijl jij je inzet voor leefstijlveranderingen kunnen er behoorlijk wat valkuilen opdoemen, zoals diepgewortelde gewoontes die vastzitten als oude lijm en een gezonde dosis weerstand. In deze verdiepende sessies gaan we op ontdekking hoe we deze uitdagingen en obstakels kunnen aanpakken. 

Als holistisch leefstijlcoach reik ik geen toverstaf, maar eerder een gereedschapskist gevuld met praktische tools en een goede dosis humor. Samen smeden we strategieën om die hardnekkige gewoontes te doorbreken.  We bouwen niet alleen duurzame leefstijlveranderingen, maar ik voorzie je ook van gereedschapskist, zodat je met zelfvertrouwen en veerkracht de uitdagende paden naar een gezondere leefstijl zelfstandig verder kunt bewandelen.

Duur: Tijdens en na het traject

Locatie: Online Discord

 

Terwijl het formele traject tot zijn einde komt, markeert dit slechts het begin van jouw individuele reis. In jouw handen rust nu een persoonlijke analyse, advies en een gereedschapskist vol bruikbare instrumenten. De verleiding om terug te vallen is bekend bij iedereen, en ik begrijp hoe cruciaal het is om dit te voorkomen.

 

Om continue ondersteuning te bieden, geef ik je toegang tot de B-oké club. Dit is een online platform op Discord waar zowel oude als nieuwe cliënten hun ervaringen, tips en recepten kunnen delen, en elkaar ondersteunen op de reis naar een gezondere leefstijl. 

Maandelijks checken we in om te zien hoe het met je gaat, en bij behoefte organiseren we (online) groepsactiviteiten of sessies. Je bent altijd vrij om een individuele sessie bij te boeken voor persoonlijke begeleiding en aanmoediging.  Zo wordt de B-oké Club een bron van voortdurende motivatie en steun op jouw reis naar een gezond, vitaal en vrij leven. 

Losse sessies

Duur: 75 minuten per sessie

Locatie: Bij voorkeur wandelend in de natuur, locatie in afstemming

 

Het boeken van een wandelsessie kan ideaal zijn wanneer je behoefte hebt aan beweging, frisse lucht en tegelijk coaching. Een wandelsessie kan geschikt zijn voor het bespreken van doelen, het verkennen van gedachten of gewoon voor reflectie in een ontspannen omgeving. Het is flexibel en kan afgestemd worden op wat het beste past bij jouw behoeften en voorkeuren.

Cliënten ervaren de wandelsessies als ‘prettig’, ‘ongedwongen’ en ‘vrij’. Gesprekken lopen daardoor makkelijk. Na een wandeling voel jij je positief en energiek. Ook is er meer bewustwording en contact met je jezelf, je lichaam en je leven. Je vertrekt met nieuwe inzichten waar je mee verder kan doordat we er een doel en actie aan hebben gekoppeld. Jij bepaald zelf wanneer een vervolg sessie komt. 

 

Aanmelding: Neem hier direct contact op voor het plannen van een wandel sessie. Kennismakingsgesprek niet nodig. 

Duur: 60 minuten

Locatie: Bij voorkeur buiten in de natuur, ook mogelijk op locatie, thuis of online

 

Met bijna 10 jaar ervaring als fysiotherapeut bied ik nu 1 op 1 training en persoonlijk advies voor degenen die ondersteuning nodig hebben bij bewegen. Of je nu herstelt van een specifieke aandoening, werkt aan opbouwen van kracht na een periode van inactiviteit, of gewoon op zoek bent naar gepersonaliseerde begeleiding, ik sta klaar om je op weg te helpen. Mijn doel is om samen met jou te werken aan een gezonde levensstijl, waarbij bewegen niet alleen bijdraagt aan jouw algehele welzijn maar het contact met jezelf versterkt. 

Na slechts 2 tot 3 sessies zie ik vaak dat cliënten zelfverzekerd genoeg zijn om hun bewegingsroutine zelfstandig voort te zetten of zelfs deel te nemen aan de B-oké buitentrainingen.

 

Aanmelden: Neem hier direct contact op voor het plannen van een wandel sessie. Kennismakingsgesprek niet nodig. 

Voor de aanmelding en werkwijze van de B-oké buitentraining en de B-oké week in de sneeuw verwijs in je door naar de desbetreffende pagina.

Tarieven

Coachtrajecten

 

 

 

Leefstijlcoaching

Ik wil het

Ik weet niet hoe (kennis)

Holistisch* leefstijl

Ik wil het

Ik weet niet hoe 

Holistisch leefstijl

Ik wil het, ik weet hoe, maar ik doe het niet

Voorlichting

gratis

gratis

Gratis

Intake formulier en overeenkomst

Ja

Ja

Ja

‘Ik wil het’ = intake

96 euro

60 minuten

120 euro

75 minuten

120 euro

75 minuten

Voeding**

Voorbereiding en analyse

Consult

 

Nee

72,50 euro

60 minuten

 

Nee

90 euro

75 minuten

 

Ja

180 euro

75 minuten

Beweging

Voorbereiding en analyse

Consult

 

Nee

72,50 euro

60 minuten

 

Nee

90 euro

75 minuten

 

Ja

135 euro

75 minuten

Ontspanning en slaap

Voorbereiding en analyse

Consult

 

 

Nee

72,50 euro

60 minuten

 

Nee

90 euro

75 minuten

 

Ja

180 euro

75 minuten

Integratie nieuwe leefstijl

Voorbereiding

Consult

 

Nee

72,50 euro

60 minuten

 

Nee

90 euro

75 minuten

 

Nee

90 euro

75 minuten

*Holistisch= extra aandacht om beter in contact te komen met je lijf, je gedachten, emoties en gedrag.

**Bij specifiek voedingsadvies, bijvoorbeeld bij ziekte, een aandoening of de wens om volledig plantaardig te eten, verwijs ik je door naar Pauline, diëtist bij ‘De Eetmevrouw’.

 

Losse sessies

 

1 rit

5 ritten

10 ritten

Wandelsessie

90 euro

75 minuten

400 euro

5x 75 minuten

750 euro

10 x 75
minuten

1-op-1
training bewegen

72,50 euro

75 minuten

320 euro

5 x 60
minuten

600 euro

10 x 60
minuten

1-op-1
training ontspanning

72,50 euro

75 minuten

320 euro

5x 60 minuten

600 euro

10 x 60
minuten

Groepstraining

15 euro

60 minuten

62,50 euro

100 euro

De tarieven voor de B-oké week in de sneeuw vind je op de desbetreffende pagina.

Locatie

Flexibel

Mijn praktijk bevindt zich in mijn camper, waardoor ik flexibel ben en me gemakkelijk kan verplaatsen. 

In de natuur

Bij voorkeur ontmoeten we elkaar in de rust van de natuur, waar we de sessies kunnen omzetten in wandelende gespreken te midden van prachtige natuurgebieden, als voorbeeld het Twiske. Mijn camper fungeert als een veilige haven en biedt de nodige privacy voor onze sessies.

Aan huis

Indien gewenst en haalbaar, kom ik ook aan huis om de begeleiding zo toegankelijk mogelijk te maken.

Online

Daarnaast behoort online afspreken ook tot de mogelijkheden, waardoor we de connectie kunnen behouden, als fysieke afstand een rol speelt. 

Soof fysiotherapie

Iedere woensdag kan je mij vinden bij Soof Fysiotherapie op de Terborchlaan 7 in heerhugowaard.

Vergoedingen

Werkgevers

Veel werkgevers hebben gezondheidsbudgetten en persoonlijke ontwikkelingsbudgetten om het welzijn van hun personeel te bevorderen. Het is de moeite waard om te informeren of jouw werkgever dergelijke initiatieven ondersteund, mogelijk kun je gebruikmaken van beschikbare middelen voor het holistisch leefstijlcoachings traject of losse sessies.