Werkwijze en Tarieven

Tarieven ZomerACTIE

Profiteer van onze zomeractie en ontvang een korting van 25% op alle persoonlijke begeleidingssessies die je boekt in juni-juli-augustus! Hier zijn de spelregels:

 • De actie is alleen geldig voor persoonlijke begeleidingssessies, zoals leefstijlcoaching, wandelcoaching en 1-op-1 trainingen. Groepstrainingen, online trainingen en retraites vallen niet onder deze actie.
 • Deze aanbieding is van toepassing op alle afspraken die vallen in de maand juni, juli en augustus.

Mis deze kans niet om tegen een gereduceerd tarief persoonlijke begeleiding te ontvangen en werk aan het bereiken van jouw gezondheidsdoelen! Deze actie komt niet meer terug!!!

 

Tarieven zomeractie Leefstijlcoaching

 

 

Tarief per sessie van 75 minuten

Intake

90

Analyse

90

Verdiepende sessies

67,50

 

Losse sessies

 

 

1 rit

5 ritten

10 ritten

Wandelsessie

67,50

75 minuten

300 euro

5 x 75 minuten

562,50

10x 75 minuten

1-op-1 ontspannen

54,75

60 minuten

240 euro

5 x 60 minuten

450 euro

10 x 60 minuten

1-op-1 bewegen

54,75

60 minuten

240 euro

5 x 60 minuten

450 euro

10 x 60 minuten

 

 

NIEUW: SUP-coaching 

 

Tarief per sessie van 90 minuten

Prijs voor 1-op-1

108

Zomerdeal 25% korting (juni – aug)

81

 

Neem een vriendin mee!

 

Tarief per sessie van 90 minuten

Prijs voor twee personen

120

Zomerdeal 25% korting (juni – aug)

90

Inclusief:

 • SUP’s
 • Koffie/thee
 • Snack

Werkwijze persoonlijke begeleiding trajecten

Zet vandaag nog de eerste stap en maak een afspraak!

Dit kun je doen door een bericht te sturen via de website of e-mail. We nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op voor het plannen van een afspraak. Je kunt ook direct bellen om een afspraak te maken.

Duur:  75 minuten

Kies je voor leefstijlcoaching? Dan volgt na ons kennismakingsgesprek een intakegesprek.

Voor het intakegesprek vragen we je vriendelijk om alvast een intakeformulier, vitaliteitscheck, screeningslijst en een overeenkomst in te vullen. Deze ontvangen we graag uiterlijk 48 uur terug voor onze afspraak, zodat we bij eventuele hiaten nog contact met je kan opnemen.

Zo kunnen we tijdens het intakegesprek alle aandacht richten op jouw doelen en de dingen die belangrijk voor jou zijn. Tijdens dit gesprek bespreken we ook jouw verwachtingen. En bepalen we een duidelijk vertrekpunt aan de hand van een 0-meting gericht op jouw doelen.

Duur: 1-3 sessies van 75 minuten

Tijd om jouw leefstijl te onderzoeken.

We gaan informatie verzamelen over jouw voeding, beweging, ontspanning en slaap. Daarmee krijgen we niet alleen informatie over jouw leefstijl, maar ook inzichten over jouw emoties, gedachten, gedrag, patronen en zelfliefde. Houd er rekening mee dat dit een periode is van veel huiswerk, zoals het bijhouden van de eetmeter, je beweging, slaap en het maken van inzichttesten. Afhankelijk van jouw motivatie en snelheid kost dit 1 tot 3 sessies.

Met dit complete overzicht maken we samen een persoonlijk plan en bepaal jij welke inzichten en stappen je wilt nemen om jouw doelstelling te bereiken.

Duur:  75 minuten per sessie

Dagelijkse gewoontes veranderen is behoorlijk uitdagend.

Onderweg kunnen zich verschillende valkuilen voordoen, zoals diepgewortelde gedragspatronen die vastzitten als oude lijm en een gezonde dosis weerstand. In deze verdiepende sessies gaan we ontdekken hoe we deze uitdagingen en obstakels kunnen aanpakken.

Als holistisch leefstijlcoach beschikken we niet over een toverstaf, maar eerder over een gereedschapskist vol praktische tools en een flinke dosis humor. Samen zullen we strategieën ontwikkelen om deze hardnekkige gewoontes te doorbreken. We bouwen niet alleen aan duurzame leefstijlveranderingen, maar zal je ook tools verzamelen, zodat je met zelfvertrouwen en veerkracht zelfstandig de uitdagende weg naar een gezondere leefstijl verder kunt bewandelen.
Hoeveel sessies hiervoor nodig zijn is persoonsafhankelijk. Dit bepaal jij!

Hoewel het traject misschien ten einde is, is dit voor jou slechts het begin.

In jouw handen rust nu een persoonlijke analyse, plan en een gereedschapskist vol bruikbare instrumenten. De verleiding om terug te vallen in oude patronen is groot, en we begrijpen hoe cruciaal het is om dit te voorkomen.

In onze laatste sessie zal er dan ook aandacht worden besteed aan terugvalpreventie. We zullen bespreken welke signalen op een mogelijke terugval kunnen wijzen. Na drie maanden neem ik telefonische contact met je op om bij je in te checken. Het adviseer is om in daarna ieder periode van een half jaar, nog een check-in te plannen, bijvoorbeeld in de vorm van de het terugvalpreventiewebinair voor alle B-oké leefstijlklanten of een 1-op-1 wandel- of SUP-coaching.

Daarnaast wordt er gewerkt aan een B-oké community. Dit is een online platform waar zowel oude als nieuwe cliënten hun ervaringen, tips en recepten kunnen delen, en elkaar kunnen ondersteunen op de reis naar een gezondere leefstijl. Hierdoor bieden we zowel individuele als groepsondersteuning om voortdurende motivatie en steun te bieden op weg naar een gezond, vitaal en vrij leven.

Losse sessies

Duur: 75 minuten 

 

Het boeken van een wandelsessie biedt een uitstekende gelegenheid om te profiteren van de voordelen van beweging, frisse lucht en coaching tegelijkertijd.

Een wandelsessie kan bijzonder geschikt zijn in verschillende situaties, zoals:

 

 • Vastlopen in een bepaalde situatie

 • Niet verder komen met persoonlijke doelen

 • Sparren over gedachten en gevoelens

 • Check-in na een leefstijltraject

Cliënten ervaren de wandelsessies als ‘prettig’, ‘ongedwongen’ en ‘vrij’. Gesprekken lopen daardoor makkelijk. Na een wandeling voel jij je positief en energiek. Ook is er meer bewustwording en contact met je jezelf, je lichaam en je leven. Je vertrekt met nieuwe inzichten waar je mee verder kan doordat we er een doel en actie aan hebben gekoppeld. Jij bepaald zelf wanneer een vervolg sessie komt. 

Duur: 60 minuten

 

B-oké bied persoonlijke 1-op-1 sessies aan voor degenen die de voorkeur geven aan individuele aandacht en specifieke begeleiding nodig hebben op het gebied van ontspanning en beweging. De trainingen zijn ideaal voor jou als:

 

 • Je moeite hebt om te focussen in groepsomgevingen.
 • Je herstelt van een blessure en individuele begeleiding nodig hebt om veilig en effectief te revalideren.
 • Je geleidelijk activiteiten wilt opbouwen en behoefte hebt aan gepersonaliseerde ondersteuning.
 • Je moet leren omgaan met bewegen in een nieuwe situatie, zoals na ziekte of letsel, en wilt werken aan het opbouwen van vertrouwen en vaardigheden.
 • Je het moeilijk vindt om te ontspannen in een groepsomgeving.
 • Je moeite hebt met het opbouwen van fysieke activiteiten en ondersteuning nodig hebt.
 • Je bewuster wilt worden van je lichaam en hoe het reageert op stress en spanning.
 • Je meer ontspanning wilt ervaren in je lichaam en wilt leren hoe je deze kunt bereiken en behouden.

Als wij elkaar nog niet kennen, zal ik je vragen om een vragenlijst in te vullen betreffende jouw gezondheid, functioneren, huidige beweging/ontspanning. De eerste training zal ook gedeeltelijk bestaan uit kennismaken en onderzoeken. Daarna maken we een plan op maat.

Een unieke ervaring waarin je niet alleen de beginselen van suppen leert, maar ook veel over jezelf ontdekt.

Duur: 1,5 uur

Inhoud:

 1. Kennismaking: Waarom ben je geïnteresseerd en wat speelt er momenteel in je leven?
 2. Introductie: Veiligheid, materiaal en basisvaardigheden (voor beginners).
 3. Warming-up: Ademhalingsoefeningen, opwarmen en de juiste basishouding voor het suppen.
 4. Het water op: Oefenen van knielend naar staand suppen.
 5. Pauze en reflectie.
 6. Suppen: 30 minuten verder suppen.
 7. Opruimen en nabespreken.
 8. Cooling-down: Stretchen.

Extra optie:

Breng een vriend(in) mee!

Inclusief:

 • SUP’s
 • Koffie/thee
 • Snack

Tarieven

Leefstijlcoaching

Tarief per sessie van 75 minuten

Intake

120 euro

Analyse

120 euro

Verdiepende sessies

90 euro

* In de tarieven is administratieve tijd voor het verwerken van de gegevens van de analyse en advies meegerekend. Deze tijd wordt opgenomen in het tarief om ervoor te zorgen dat je een volledig en nauwkeurig verslag ontvangt. Dit verslag vereist veel tijd en aandacht om op maat gemaakt te worden voor jouw specifieke behoeften.

**Bij specifiek voedingsadvies, bijvoorbeeld bij ziekte, een aandoening of de wens om volledig plantaardig te eten, verwijs ik je door naar Pauline, diëtist bij ‘De Eetmevrouw’.

Losse sessies

1 rit

5 ritten

10 ritten

Wandelsessie

90 euro

75 minuten

400 euro

5x 75 minuten

750 euro

10 x 75
minuten

1-op-1
training bewegen en ontspannen

72,50 euro

60 minuten

320 euro

5 x 60
minuten

600 euro

10 x 60
minuten

SUP-coaching

1 persoon: 108 euro

2 personen: 120

90 minutenGroepstraining

15 euro

60 minuten

62,50 euro

100 euro

Locatie

Flexibel

Mijn praktijk bevindt zich in mijn camper, waardoor ik flexibel ben en me gemakkelijk kan verplaatsen. 

In de natuur

Bij voorkeur ontmoeten we elkaar in de rust van de natuur, waar we de sessies kunnen omzetten in wandelende gespreken te midden van prachtige natuurgebieden, als:

 • Het Robbenbos, Slootdorp
 • Het Julianapark, Hoorn.
 • Tot 30 km vanaf, Spanbroek
 • Tot 30 km vanaf, Mijdrecht
Aan huis

Indien gewenst en haalbaar, kom ik ook aan huis om de begeleiding zo toegankelijk mogelijk te maken. Ook hier geldt een maximale afstand van 30 km vanaf Spanbroek of Mijdrecht.

Online

Daarnaast behoort online afspreken ook tot de mogelijkheden, waardoor we de connectie kunnen behouden, als fysieke afstand een rol speelt. 

SOOF fysiotherapie

Op afspraak is B-oké op de woensdag aanwezig bij Soof Fysiotherapie op de Terborchlaan 7 in heerhugowaard.

Vergoedingen

Werkgevers

Veel werkgevers hebben gezondheidsbudgetten en persoonlijke ontwikkelingsbudgetten om het welzijn van hun personeel te bevorderen. Het is de moeite waard om te informeren of jouw werkgever dergelijke initiatieven ondersteund, mogelijk kun je gebruikmaken van beschikbare middelen voor het holistisch leefstijlcoachings traject of losse sessies.

Zorgverzekeraar

Een individueel leefstijltraject is voor eigen rekening. Je kunt bij je zorgverzekering informeren naar de mogelijkheden vanuit je aanvullende pakket. Een aantal zorgverzekeraars bieden preventieve zorg aan.