B-oké online

Werken aan je gezondheid vanuit je eigen vertrouwde omgeving, waar ook ter wereld!

Dit traject behoudt vrijwel dezelfde essentie als face-to-face sessies, met flexibiliteit van online verbinding. Lees hier meer over ons coaching traject of ontdek de ervaring van Sjuul hieronder.

Online trajecten

Met het online coachingstraject ontmoeten we elkaar via Teams. Ondanks de afstand streven we naar dezelfde kwaliteit als bij face-to-face ontmoetingen in de natuur. Dat doen we door:

1. Te starten met landingsmeditatie

De perfecte introductie voor onze sessies. Laat de hectiek van de dag even achter je en maak ruimte en aandacht voor jouw proces.

2. Wandeltijd inplannen

Gun jezelf na de sessie 30 tot 60 minuten voor een ontspannen wandeling, om alles rustig te laten bezinken.

3. Zelfmetingen 

Voer de metingen naar eigen kunnen uit, we vinden altijd wel een passende oplossing.

Ervaring met online coachtraject van Sjuul

Vanwege een lang verblijf in het buitenland heb ik mijn traject met Boke online gedaan. Het was voor mij de eerste keer, zowel een persoonlijk traject starten, als dat online doen. Het was heel fijn om in een vreemd land en ver weg van huis in mijn eigen taal begeleiding te krijgen. Ik heb geen enkel moment hinder ervaren in onze online sessies. Petje af hoe Boke ook van zo’n afstand doortastend is en een veilige omgeving creëert waar je ook bent. Ik draag de tips en adviezen nog steeds met me mee en ik weet dat ik in de toekomst ongetwijfeld een nieuw traject wil volgen. Ik heb zo veel geleerd en ik ben zo gegroeid!

Activeer jouw goede voornemens

ZIjn jouw goede voornemens al weer afgezakt?

In deze training leer je alles over de valkuilen van goede voornemens en hoe jij het vuurtje in jezelf kan aanwakkeren om jouw goede voornemens wel te laten werken!

 

Durven stilstaan en weer in beweging te komen.

Tijd: +/- 60 minuten

Inhoud training:

  • Informatie valkuilen
  • Meditatie
  • Training –> in beweging 
  • Reflectie vragen

Voorbereiding

Zoek een rustige ruimte op waar je niet gestoord word. Trek comforabele kleding aan, waarin je makkelijk kan bewegen. Verder heb je een matje, gewicht, pen en papier nodig.

Kosten: 15 euro

Online trainingen ter voorbereiding op de sneeuw

B-oke buitentraining in de sneeuw

De ideale voorbereiding op jouw wintersportvakantie. Kom in de stemming met de visualisatie. Bereid je fysiek voor met de mix van een warming-up en 10 basisoefeningen voor conditie, kracht, stabiteit en plezier. Sluit af met een rustgevende cooling-down. Hierna ben je helemaal klaar voor jouw vakantie.

Klik hier voor de link. 

Bereid je voor op je wintersport met de B-oké buitentraining. Deze training is gericht op ademhaling, conditie, de bovenbenen en balans. Succes!

Klik hier voor de link

Wil je meer informatie?