B-oké Coachtrajecten

DSC_1020

Holistisch leefstijlcoach B-oké

Met het holistisch leefstijltraject start jouw reis naar een gezonde leefstijl en een vitaal, vrij leven. Als holistisch leefstijlcoach leg ik de nadruk op een allesomvattende aanpak waarbij we samen werken aan jouw gewenste situatie.

Of je nu worstelt met een chronische aandoening zoals artrose, herstellende bent na ziekte, zoals covid, of licht traumatisch hersenletsel – ik ben hier om jou te ondersteunen.

Wil je meer energie om weer volop te kunnen genieten van het leven? Verlang je naar bewuste en gezondere keuzes voor jezelf? Of zoek je simpelweg meer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf? Ik sta klaar om samen met jou stappen te zetten richting een leven waar jij naar verlangt. 

Wat mij onderscheid is mijn ervaring als fysiotherapeut, een fantastisch netwerk en mijn passie voor het buiten coaching in de natuur. Klaar om de regie over jouw gezondheid en welzijn in handen te nemen?

Ik heb voor Boke gekozen, omdat zij iemand is die out of the box durft te denken, creatief is en heel optimistisch in het leven staat!

Noortje

Ik vind Boke een heel fijn persoon in omgang ze is professioneel en toegewijd in haar werk.

Nikola

Leefstijlcoaching

Wil jij werken aan je gezondheid? 

Bij B-oké werken we met een traject op maat. 

Vanaf maandag 26 maart weer beschikbaar voor kennismakingsgesprekken en nieuwe trajecten.

Vanaf woensdag 27 maart iedere woensdag bij SOOF fysiotherapie in Heerhugowaard. Iedere woensdag gratis voorlichting over leefstijl en artrose van 9.00 tot 10.00 uur.

Losse wandelsessie

Het lopen door de natuur is voor mij als coach een grote toegevoegde waarde. Ik maak hierbij gebruik van lichaamstaal, fysieke signalen, looptempo, gebeurtenissen en interactie met de omgeving. Daarnaast is het heerlijk om buiten te zijn en komen we beiden aan onze beweging.

Cliënten ervaren de wandelsessies als ‘prettig’, ‘ongedwongen’ en ‘vrij’. Gesprekken lopen daardoor makkelijk. Na een wandeling voel jij je positief en energiek. Ook is er meer bewustwording en contact met je jezelf, je lichaam en je leven. Je vertrekt met nieuwe inzichten waar je mee verder kan doordat we er een doel en actie aan hebben gekoppeld. Jij bepaald zelf wanneer een vervolg sessie komt. 

75 minuten voor 90,-

Losse 1-op-1 training

Met meer dan 10 jaar ervaring als fysiotherapeut help ik je graag op weg met bewegen. 

Mijn aanpak richt zich op het creëren van succeservaringen door middel van een op maat gemaakte training afgestemd op jouw behoefte, doelen en kunnen. Of het gaat om het overwinnen van blessures, geleidelijk opbouwen van activiteiten, omgaan met bewegen in een nieuwe situatie (bijvoorbeeld na ziekte) of een specifiek trainingsdoel.

Na slechts 2 tot 3 sessies zie ik vaak dat cliënten zelfverzekerd genoeg zijn om hun bewegingsroutine zelfstandig voort te zetten of zelfs deel te nemen aan de 

B-oké buitentrainingen.

60 minuten voor 72,50

Netwerk & samenwerkingen coachtrajecten

De Eetmevrouw

De-Eetmevrouw

Heb jij een specifiek voedingsadvies nodig of wil jij werken aan een plantaardiger voedingspatroon? Dan verwijs ik je graag door naar Pauline, diëtist bij de Eetmevrouw. Ook doen de Eetmevrouw en B-oké trajecten samen waarin we cliënten begeleiden naar een plantaardig en gezonde leefstijl.

Soof fysiotherapie

Soof fysiotherapie is aangesloten bij het Artrose Netwerk. Artrose is momenteel de grootste chronische aandoening in Nederland.  Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een gezonde leefstijl goede resultaten heeft op pijnklachten, stijfheid en fysiek functioneren bij mensen met artrose. Soof en B-oké gaan een samenwerking aan voor een leefstijlprogramma voor patiënten met artrose in Heerhugowaard.

Wil jij meer weten over deze trajecten?
Of wil je ook samenwerken met B-oké?
Stuur een mailtje naar
info@b-oke.com.